НЕДІЛЯ 24та ПІСЛЯ П’ЯТИДЕСЯТНИЦІ

Кожній людині Бог посилає випробування: для когось цим може стати хвороба, для когось питання самовизначення або важкі обставини життя. Але труднощі, які супроводжують земний шлях, покликані не надломити особистість, а посилити її бажання шукати Того Єдиного, Який може звернути ці випробування в ніщо. І після того, як цей пошук увінчається успіхом, серце людини вже не може забути зустрічі з Богом. Воно постійно прагне до Нього і тільки в Ньому знаходить собі спокій. Саме тому християни щонеділі прагнуть до храму – найтіснішим чином з’єднатися з Христом у Причасті Його Святих Тіла і Крові.

22 листопада 2020 року у Неділю 24-ту після П’ятидесятниці та день вшанування образу Пресвятої Богородиці «Скоропослушница» правлячий архієрей Конотопського єпархії архієпископ Конотопський і Глухівський Роман звершив Божественну Літургію у Свято-Геогієвському подвір’ї Свято-Миколаївського Городоцького монастиря Рівненської єпархії.

На завершенні богослужіння владика звершив славлення перед іконою Божої Матері «Скоропослушница».

Напередодні Недільного дня архієпископ Конотопський і Глухівський Роман звершив вечірне богослужіння у цьому ж монастирі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *