17 лютого. Богослужіння у с. Зазірки та гра Що? Де? Коли? на православну тематику

17 лютого, у Неділю митаря та фарисея, Високопреосвященніший Роман, архієпископ Конотопський і Глухівский, звершив Божественну літургію у новоосвяченому храмі рівноапостольних Кирила і Мефодія с. Зазірки Кролевецького району. Архіпастирю співслужило духівництво єпархії.
Перед Богослужінням владика звершив чин освячення храму.
Після читання Євангелія зі словом проповіді до пастви звернувся владика Роман.
По завершенні Богослужіння з благословіння Високопреосвященнішого Романа, архієпископа Конотопського і Глухівського відбулося змагання з інтелектуальної гри «Что? Где? Когда?».
Сьогодні у приміщенні колишньої ЗОШ с. Зазірки (у майбутньому православний літній табір Конотопської єпархії) пройшов турнір з інтелектуальної гри «Что? Где? Когда?». Організатором заходу є працівники Відділу у справах молоді Конотопської єпархії. У грі брали участь команди із міст єпархії. З них було сформовано команди благочинь.
Захід був спрямований на розвиток та розповсюдження різних форм інтелектуального відпочинку серед молоді. Також гра сприяє долученню молоді до самостійного вивчення православної культури.
Метою даної гри є організація змістовного дозвілля та спілкування православної молоді, яке згуртовує майбутнє покоління в благочиннях.
У заході брали участь 6 команд, які у ході гри змагалися за перше місце. Після виступу кожної команди у знак заохочення протоієрей Бодан Никитюк дарував гравцям молитовники.
Перед грою архіпастир виголосив слово настанови учасникам і Благословив на добре починання.
На кінець Високопреосвященніший Роман нагородив команди грамотами та солодкими подарунками.  

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *