Виставка дитячих робіт «За віконечком Різдво»

З благословіння Високопреосвященнішого Романа, архієпископа Конотопського і Глухівського в Духовно-просвітницькому центрі при Соборі святих Трьох Анастасій проходила виставка дитячих робіт «За віконечком Різдво». Близько 400 робіт в різних техніках зроблених дітьми навчальних закладів Глухівського благочиння стали справжньою окрасою нашого міста. Протягом місяця більше півтисячі школярів стали гостями центру. Цікаві, яскраві роботи дивували своїм різноманіттям і дарували атмосферу свята і радості всім відвідувачам. Журі надали високу оцінку цьогорічній виставці в цілому і вибрали найкращих 87 робіт, авторів яких було нагороджено дипломами та подарунками.
Нагородження переможців відбулося 27 січня в Районному Будинку культури.
До дітей та їх батьків в вітальним словом звернувся протоієрей Володимир Решетніков. Він привітав всіх присутніх зі святами, подякував за труди во Славу Божу, підкреслив, що дуже важливим є виховання дітей з малих літ в православних традиціях, адже лише так можна зростити гарну людину, справжнього громадянина своєї країни.
Після нагородження на переможців чекав ще один подарунок – зимова казка «Морозко» у виконанні вихованців театральної студії Духовно-просвітницького центру.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *